Villkor och föreskrifter MariaSPAradis

Bokning

Du kan boka din behandling på min hemsida genom att trycka på knappen Boka nu, på min hemsida www.mariasparadis.se eller på MariaSPAradis Facebook sida.

OBSERVERA! Du kan inte boka online mindfulnesskurser. Anmälningar görs via sms eller mejl därför föreslår jag att hålla dig uppdaterad och att följa MariaSPAradis på Facebook eller registrera dig som kund!

Du vill inte gå miste om MariaSPAradis:s erbjudande.  Följ oss på Facebook!

 

Bokning

Du kan boka din behandling på min hemsida genom att trycka på knappen Boka nu, på min hemsida www.mariasparadis.se eller på MariaSPAradis Facebook sida.


 

Avbokning

Kostnadsfri av- & ombokning fram till 24 timmar innan.

Utebliven tid debiteras med 100% av behandlingens pris.

Betalning

Betalning sker via swish, klarna, online via BokaDirekt, med friskvårdskupongen, kort eller kontant.

Swish nr: 123 018 91 75


Presentkort

Giltighetstid 1 år från inköpsdagen. 
Presentkortsnummer som du köper online via Bokadirekt, registreras vid inköp och du anger presentkortsnummer när du bokar behandlingar.
Presentkort återbetalas ej.
Presentkort med utgånget giltighetsdatum gäller inte som betalning.

Du kan köpa presentkort i även i salongen.

Det finns möjlighet att boka tid på min BokaDirekt för att köpa presentkort i min studio, då skipper du vänta i väntrummet ifall jag är inne på rummet och utför behandlingar när du kommer, dessutom har vi gott om tid ifall du undrar något, då kan jag besvara dina frågor utan att behövas skynda på. Givetvis kan du chansa och dyka upp när som under våra öppettider,  men det kan hända att du behöver vänta en stund innan du blir hjälpt.

GDPR


Syftet med denna policy är att säkerställa att MariaSPAradis hanterar personuppgifter i enlighet med EUs dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation - GDPR). Policyn omfattar alla behandlingar där personuppgifter hanteras och omfattar såväl strukturerad som ostrukturerad data. 

Genom att boka behandlingar på MariaSPAradis godkänner du företagens villkor och föreskrifter.

 

Har du funderingar?

Tveka inte att kontakta mig om du undrar något. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa dig. Jag är lättare att nå via mejl eller sms.

Massage                                           Spa                                                   Lymfmassage                                 Sockervaxning                           Mindfulness