Kenko mStrides® - Dam 35 - 40

Kenko mStrides® är sulor som fungerar som magnetfältgeneratorer i dina skor. När du går skapar sulorna ett dynamiskt energiflöde

mStrides yta är slitstark, absorberar inte fukt eller lukt och ventileras för att hålla sig sval. Dessa sulor har den mest avancerade designen och konstruktion för hållbarhet och komfort, medan flera vinklar ger 100% magnetisk täckning. En lågdensitets- och högdensitets-polyeten kombination gör att de håller en exceptionellt lång tid.

  • DynaFlux® magnetteknik (US patent nr 9,265,966)
  • Ferritmagneter
  • Avancerad teknik
  • Långvarig hållbarhet

VARNING:

Om du använder en elektronisk medicinsk apparat t.ex. en pacemaker, har ett kirurgiskt implantat som är känsligt för magnetism, är i första trimestern av graviditet eller har andra hälsoproblem, rådgör alltid med en läkare innan du använder magnetiska produkter. Avbryt om du upplever smärta, obehag eller irritation till följd av att du använder den här produkten. Var försiktig när du klipper till sulorna till korrekt storlek och se till att ta bort skarpa kanter. Placera inte magnetiska produkter i direkt kontakt med magnetiskt känsliga föremål som klockor, kreditkort, bärbar elektronisk utrustning etc.

MAGNETSTYRKA: 800-1000 Gauss

INSTRUKTIONER:

Klipp till sulorna vid behov. Sätt foten på sulan och markera fotens form. Linjerna som förmarkerats på sulorna är bara tänkta som allmän vägledning - det är inte säkert att de passar din fot.

RENGÖRING:

Rengör utsidan med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel. Låt lufttorka.

GARANTI: Lagstadgad garanti gäller.

0,00 kr
Please select variants first