Om mig

Du vill inte gå miste om tävlingar och fina erbjudande

Gilla och följ mig på Facebook!

Du undrar säkert vem jag är. Eller? Här kommer svaret.


Här finner du mig, Maria - en nyfiken och glad person som gillar utmaningar och utveckling, en välutbildad terapeut som har bestämt mig att hjälpa andra människor genom att starta min verksamhet för att lyfta fram välkända Spa - filosofi av att samla hälsa, skönhet och avslappning i ett koncept, för att erbjuda dig behandlingar som ger din kropp chans att återfinna sin egen balans i kropp, hjärna och själ. Mitt yrkesliv har präglats successivt och min kunskap har ständigt uppdaterats.

Jag är Diplomerad Massageterapeut av Valjeviken Folkhögskola,

Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage,

Diplomerad Spaterapeut av Valjevikens Folkhögskola - en skola som har hög anseende,

Diplomerad undersköterska av Valjevikens Folkhögskola, jag har 4 år erfarenhet inom branschen

Certifierad terapeut i sockervaxning av Bodysugaring

Diplomerad Lymfmassör i lymfmassage av HarmoniQA AB

Diplomerad för "Lymfsystemet och ditt lymfflöde" - en fördjupade utbildning inom lymfsystemet, där jag har lärt mig mer om kost, kläder, kosttillskott, motion, livsstil som kan hjälpa lymfflödet att komma igång. Detta innebär att jag kan ge dig tips och råd om vad du själv kan göra för att ditt lymfsystem ska må så bra som möjligt.

Utbildad Grundkurs i Kinesiotejp för lymfmassörer av Myownway

Diplomerad MindfulnessinstruktörMindfulnesscenter med min mentor Ola Schenström

Utbildad inom  kinesiotejpning

Diplomerad säljare

Diplomerad i Lash Lift La Vida Bella (fransböjning)

Diplomerad av Maria Åkerberg - Grundläggande produkt kännedom 

Diplomerad i Brow Lift La Vida Bella

Diplomerad/Certifierad Livcoach - av själens krigare Kjell Haglund

Diplomerad Gruppcoach/Familijrelationscoach/Parrelationscoach

Certifierad Parrelationscoach - av själens krigare Kjell Haglund

Diplomerad Grundläggande Produktkurs av Maria Åkerberg

Diplomerad Hudsjukdomar av Maria Åkerberg      

Diplomerad Kosmetisk Kemi av Maria Åkerberg 

Som en stjärna i kanten är jag även Legitimerad Sjuksköterska inom allmän medicin med 14 år erfarenhet inom yrket, vilket gör att jag har en bred kunskap om sjukdomslära och om kroppens funktion och uppbyggnad. Detta gör att du kan känna dig trygg hos mig med tanken på att jag vet vad jag gör, att jag kan rekommendera vidare undersökning till specialist läkare, att jag har grunden som behövs för att veta vilken behandling passar just dig och när behandlingen är bäst för dig. Under mina studietider har jag läst, bland annat, ämne som anatomi, fysiologi, psykologi, medicin, kost och näringslära.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och jag innehar ansvarsförsäkring och kundolycksfallsförsäkring.

Jag är med i föreningen WellNetWork

Jag är ansluten till BokaDirekt.

Jag är friskvårdsleverantör till AKTIWAY, ePassi och Wellnet och tar emot friskvårdskuponger.

Jag innehar F-skatt och är momsregistrerad.

Kompetent, välutbildad personal, med bred kunskap inom hälsa som brinner för att hjälpa andra människor erbjuder tjänster som massage- och spa- behandling, behandlingar för lymfsystemet, sockervaxning, mindfulnesskurser, lash lift.

Det handlar om dig och det är just därför du skall tänka på vilken terapeut du anlitar. För att få en riktig behandling ska du därför välja en riktig terapeut. En riktig massör är certifierad av Branschrådet Svensk Massage.

Jag har alltid tyckt om att jobba med människor och att bidra till deras hälsa. Att se människan som en helhet är en självklarhet för mig, det har jag lärt mig redan i tidiga ålder.

Mitt mål är att din upplevelse på MariaSPAradis ska bli unik, rofylld och läkande, i en harmonisk ambient som gör att du minskar stressen och återfinner din inre balans. Hos mig ska du känna dig trygg och professionellt omhändertagen i en lugn och trivsam miljö, känna tilltro för min kompetens, när all fokus riktas mot ditt välbefinnande. Med hjälp av mina mjuka, varma händer, omtanke och närvaro hjälper jag din kropp att aktivera, stimulera och stärka dess egna läkekrafter.

 

                                                  Hälsar vänligt Maria Andersson