Priset till MariaSPAradis-et

Svensk Klassisk Massage

För kvinnor

Massagen är en gammal behandlingsmetod uppfunnen för första gången i Kina och som har positiva effekter för kroppens vävnader genom en kombination av olika grepp som till exempel tryck, knådning så kallade petrissage, friktioner. Greppen varierar och massage metoderna har blivit fler och fler under de senaste åren. Svensk klassisk massage utförs med ett tryck som ökar successivt just för att komma djupare in i vävnaderna där oftast tillkommer triggerpunkter som orsakar stelhet och smärta. Trycket komprimerar mjukdelarna och stimulerar känslosinnet. Beröring stimulerar "lycka" -ns hormon - endorfin som gör att du blir gladare och du får mera positiva tankar. Tryck på musklerna genererar kontraktion vilket ger en ökad blodcirkulation utan att muskeln behöver arbeta. Töjningar ger avslappning och förlängning av muskeln.

Behandling av triggerpunkter lindrar smärta och ökar kroppsrörligheten. Triggerpunkter kan inte bara ge upphov till smärta lokalt där de sitter utan även till andra ställen i kroppen.

Terapeutisk stretchning förebygger och lindrar värk.

Handmassage

20 min

250 kr

Fotmassage

30 min

360 kr

Ryggmassage(rygg, axlar, nacke)

30 min

430 kr

Terapeutisk stretchning

30 min

350 kr

Lymfmassage

Ordet lymfa kommer från latinets Lympha som betyder klart vatten, den här vätskan cirkulerar runt vår kropp parallellt med blodflödet . Lymfsystemet så kallade det bortglömda systemet står för vår immunförsvar och det fungerar som ett reningssystem. När det fungerar som det ska , systemet har som uppgift att bekämpa infektioner, transportera fett från tunntarmen till blodet, föra bort döda celler, proteiner och vätska från kroppens vävnader. En balanserad kropp har ofta ett bra, fungerade lymfsystem. Men hur många av oss är i balans?

Genomgång självbehandling

30 min

400 kr

Lymfmassage

60 min

630 kr

Lymfmassage

90 min

930 kr

Lymftejpning

15 min

150 kr

Koppningsmassage

 30 min

370 kr

Koppningsmassage

40 min

470 kr

Koppningsmassage

Vad är koppning?

Cupping terapi med sugkoppar eller sugmassage är en mångtusenårig massage metod som finns över hela världen.

Hur går det till?

Koppan skapar ett vakuum och undertryck och används för att lyfta upp hud och bindväv. Koppning av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Undertrycket i koppan drar till sig vätskor i form av blod, lymfvätska och vävnadsvätska, utan att förstöra kappillärvägarna.

Terapeuten applicerar olja på huden och flyttar sugkoppen med en svag aspiration i området som ska behandlas. På så sätt når syre lättare ut till kroppens celler och när lymfflödet ökar så minskar ansamling av vätska i området.

Fördelar med koppning:

✔ blodcirkulationen ökar
✔förbättrar immunförsvaret
✔musklerna slappnar av
✔minskar smärta och värk
✔celluliterna minskar
✔huden förnyas
✔motverkar svullnade och stickande ben
✔rynkor och linjer slätas ut
✔huden stramas upp
✔hud och vävnad renas
✔mjölksyra minskar

Även huden påverkas av koppning och den ger en mjukare och slätare hy. Huden behöver syre för att förnya sig och hålla sig frisk. Desto äldre man blir desto svårare är det att syresätta huden. En dålig syresatt hud är första steget till hudens åldrande samt grunden till celluliter.

Koppning kombinerad med en hälsosam kost och regelbunden övning motverkar CELLULIT på ett effektivt sätt och du kommer att ha en fast, jämn och frisk hud, men också en friskare och starkare kropp eftersom lymfsystemet som är våran reningsverk, sätter sig igång och slaggprodukter transporteras bort ur vävnaderna.

Boka din koppning idag, få starkare immunförsvar, motverka smärta och celluliter!

https://www.bokadirekt.se/.../mariasparadis-massage-&-spa-bro...

❌Undvik gärna koppning om du lider av allvarliga hjärtsjukdomar!


Koppningsmassage

15 min

210 kr

Koppningsmassage

30 min

370 kr

Koppningsmassage

40 min

470 kr

Taktil massage

(Endast kvinnor)

Ordet taktil kommer ifrån latinets taktillis som betyder beröra.

En avslappnande massage som ökar vakenhet och intresse för omvärlden, ökar förmåga till kommunikation, stärker självförtroende och självkänsla, stärker kroppsuppfattningen, ökar välbefinnandet, återhämtning vid utmatningsdepression.

Halvkropp taktil massage - rygg + baksida ben

30 min

430 kr

 Helkropp - taktilmassage

60 min

630 kr

Spa - behandlingar

I min salong erbjuder jag behandlingar med Bioaromas produkter som är speciellt handgjorda med varsamhet och omtanke för din hälsa, kvalité och miljö för att du som konsument ska känna dig trygg och vara säker på att behandlingen gör endast nytta.

Mitt mål är att du ska känna dig trygg när du får behandlingar i min salong och att du som kund ska få det bästa av naturen.


Vissa hudvårdprodukter kan du handla i min salong. BioAromas hudvårdsprodukter är 100 % ekologiska och innehåller endast naturliga ingredienser. Produkterna är handgjorda på en ö i Grekland (Kreta) med råvaror från Medelhavet från det kretensiska landet, råvaror som är basen för alla BioAromas produkter.


Tänk på!

  • att  kemikalier som finns i hudvårdsprodukter, passerar så småningom in i ditt blod och i ditt lymfflöde, vilket gör att ditt lymfsystem som står för ditt immunförsvar, blir överbelastad och gör skada.
  • alla kemikalier som du duschar med, tvättar håret med åker direkt in i avloppet, men det betyder inte att de är borta. I långa loppet stannar kemikalier kvar i vattnets kretslopp.
  • genom att enbart använda naturliga produkter bidrar du till din egen hälsa och även till en bättre miljö.

Ansiktsbehandling 

55 min

630 kr

 Ansiktsmassage

20 min

300 kr

Aromaterapi

60 min

630 kr

Aromaterapi

75 min

780 kr

Brow lift

80 min

620 kr

Formning ögonbryn

15 min

160 kr

Fransfärg eller brynfärg

15 min

160 kr

Färgning fransar & bryn inklusive plockning

30 min

350 kr

Färgning ögonbryn & formning ögonbryn

30 min

300 kr

Hot stone massage - helkropp

60 min

630 kr

Hot stone massage - halvkropp

30 min

430 kr

Kroppskrubb 

30/45 min

350/450 kr

Lash Lift

60 min

620 kr

Lilla ansiktskuren

30 min

400 kr

Manikyr - handkur

30 min

350 kr

Pedikyr - fotkur

45 min

500 kr

Kroppskrubb med peeling vante (utan produkt) d.v.s. torr skrubb

30 min

350 kr

Paraffinbad fötter

30 min

350 kr

Paraffinbad händer

25 min

300 kr

Spa manikyr

60min

600 kr

Spa pedikyr

70 min

700 kr

Sockervaxning

Den sötaste hårborttagning

Vad är det?

Sockervaxning är en gammal samt ny hårborttagningsteknik som används av Hollywood kändisar och det är det sötaste metoden för hårborttagning. Sockervaxning kallas för semi-permanent hårborttagning. Med denna metod för vaxning avlägsnas håret med roten, sockret avlägsnas medhårs vilket resulterar i att färre hårstrån bryts. Det nya hårstrået växer mjukare och tunnare i toppen desto mer du vaxar dig.

Hur går det till?

Med hjälp av handteknik appliceras sockerpastan på det område som ska vaxas, med långsamma rörelse, och avlägsnas med hjälp av handteknik, i hårets växtriktning. Din kropp täcks med handduk och bara området som vaxas ska vara öppet. Behandlingen utförs med handskklädda händer.

Många kunder har funderingar angående avklädning. Inga bekymmer. När du kommer i behandlingsrummet, får du instruktioner angående själv förberedelser, sedan går terapeuten ut och återkommer när du ligger på behandlingssängen med en handduk som täcker din kropp, det vill säga när du är redo för att bli hårfri. 

Gör det ont? Det känns lite men betydligt mindre än vanlig vaxning. Det känns mer om din kropp kämpar med en inflammation eller om du är känsligare mot smärta. Det sägs att känsligheten varierar under menstruationscykeln (veckan innan menstruation).

För optimalt resultat rekommenderas att:

Hårlängden ska var 3-5 mm utväxt om du har rakat dig.

Peeling/skrubb på det område som ska vaxas dagen innan vaxning och en gång i veckan för att undvika inväxta hårstrån.

Använda bomullstrosor och löst sittande kläder när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter behandlingen.

Efter behandlingen(12-24 timmar) undvik:

Träning, Skrubb, Bad samt fuktiga utrymme, Sol, Tighta kläder, Parfym

Sockervaxning armhålor

15 min

300 kr

Sockervaxning armar

15 min

370 kr

Sockervaxning bikinilinjen (endast kvinnor)

15 min

300 kr

Sockervaxning brasiliansk (endast kvinnor)

30 min

530 kr

Sockervaxning halva ben

30 min

370 kr

Sockervaxning hela ben

45 min

530 kr

Sockervaxning rygg

30 min

400 kr

Jag rekommenderar att du bokar en ny tid innan du lämnar min salong för att du ska vara säker att du får den tid som du vill ha.

Mindfulnesskurser

Mer medveten närvaro

En gång kurs

130 kr

7 tillfälle kurs

7 veckor - en gång i veckan

90 min/tillfälle + halv timme fikar vi

Kurser startar omgående. Följ oss på Facebook och håll dig uppdaterad!

800 kr

Presentkort

 

Valfri behandling, valfritt belopp.

Du kan köpa presentkort i min salong eller på min Bokadirekt. Du kan även reservera tid för att köpa presentkort och det kan du göra också via min BokaDirekt, så du inte behöver vänta när du kommer, ifall personalen är inne på behandlingsrummet och utför behandlingar.

 

Kinesiotejpning

Metoden används bland annat för att ge stöd åt leder och normalisera muskelsystemet eller för att förbättra cirkulationen lokalt. Kinesiologisk tejpning används även för att lindra smärta.

Hur fungerar kinesiotejp?

Genom att kinesiologytape skapar små upphöjningar i huden minskar trycket på receptorer, en ökad cirkulation uppstår och ökad blodcirkulation ger en temperaturökning, vilket i många fall ger även smärtlindring. Detta gör att svullnader minskar, vilket ger ett minskat tryck som i sin tur ger smärtlindring. Detta sammantaget ger en ökad läkningseffekt i kroppen och slaggprodukter transporteras bort genom blod- och lymfcirkulationen.

Fördelen med kinesiotejp är att genom dess unika egenskaper kan den verka och påverka kroppens läkningsprocesser kontinuerligt. Då tejpen inte påverkar rörligheten ger den stöd och balans, till skillnad mot traditionell tejpning som inte medger full rörlighet i lederna. Kinesiotejp ger oftast en påtaglig effekt redan från början då många upplever en "värmande" effekt.

Pris: Kinesiotejp 15 min - 150 kr

                  Vilken behandling väljer du?                     Boka din behandling nu!