Om mig


Boka tid Boka tid

Du vill inte gå miste om MariaSPAradis erbjudande. Registrera dig här!

Du undrar säkert vem jag är. Eller? Här kommer svaret.


Här finner du mig, Maria - en nyfiken och glad person som gillar utmaningar och utveckling, en välutbildad terapeut som har bestämt mig att hjälpa andra människor genom att starta min verksamhet för att lyfta fram min Spa - filosofi av att samla hälsa, skönhet, avslappning i ett koncept och för att erbjuda dig behandlingar som ger din kropp chans att återfinna sin egen balans i kropp, hjärna och själ. Mitt yrkesliv har präglats successivt och min kunskap har ständigt uppdaterats.

Jag är Diplomerad Massageterapeut av Valjeviken Folkhögskola,

Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage,

Diplomerad Spaterapeut av Valjevikens Folkhögskola - en skola som har hög anseende,

Diplomerad undersköterska av Valjevikens Folkhögskola, jag har 4 år erfarenhet inom branschen

Utbildad (snart certifierad) terapeut i sockervaxning av Bodysugaring

Diplomerad massör i lymfmassage av HarmoniQA AB

Utbildad Grundkurs i Kinesiotejp för lymfmassörer av Myownway

Pågående utbildning som mindfulnessinstruktör på Mindfulnesscenter

Diplomerad säljare

Just nu bygger jag på mina kunskaper med en fördjupade kurs om lymfsystemet och en kurs i Qigong.

Som en stjärna i kanten är jag även Legitimerad Sjuksköterska inom allmän medicin med 14 år erfarenhet inom yrket, vilket gör att jag har en bred kunskap om sjukdomslära och om kroppens funktion och uppbyggnad. Detta gör att du kan känna dig trygg hos mig med tanken på att jag vet vad jag gör, att jag kan rekommendera vidare undersökning till specialist läkare, att jag har grunden som behövs för att veta vilken behandling passar just dig och när behandlingen är bäst för dig. Under mina studietider har jag läst, bland annat, ämne som anatomi, fysiologi, psykologi, medicin, kost och näringslära.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och jag innehar ansvarsförsäkring och kundolycksfallsförsäkring.

Jag är ansluten till boka direkt.

Jag tar emot friskvårdskuponger.

Jag innehar F-skatt sedel och är momsregistrerad.

Kompetent, välutbildad personal, med bred kunskap inom hälsa som brinner för att hjälpa andra människor erbjuder tjänster som massage- och spa- behandling, behandlingar för lymfsystemet, sockervaxning, mindfulnesskurser.

Det handlar om dig och det är just därför du skall tänka på vilken terapeut du anlitar. För att få en riktig behandling ska du därför välja en riktig terapeut. En riktig massör är certifierad av Branschrådet Svensk Massage.

Jag har alltid tyckt om att jobba med människor och att bidra till deras hälsa. Att se människan som en helhet är en självklarhet för mig, det har jag lärt mig redan i tidiga ålder.

Mitt mål är att din upplevelse på MariaSPAradis ska bli unik, rofylld och läkande, i en harmonisk ambient som gör att du minskar stressen och återfinner din inre balans. Hos mig ska du känna dig trygg och professionellt omhändertagen i en lugn och trivsam miljö, känna tilltro för min kompetens, när all fokus riktas mot ditt välbefinnande. Med hjälp av mina mjuka, varma händer, omtanke och närvaro hjälper jag din kropp att aktivera, stimulera och stärka dess egna läkekrafter.

Jag ser fram emot mötet med dig.

Varmt välkommen!

                                                  Med vänliga hälsningar Maria Andersson