MariaSPAradis    erbjuder Svensk Klassisk Massage  & Lymfmassage & Sockervaxning & Mindfulness & Spa behandlingar                          

Kom och slappna av, återfå din balans i tillvaron - må bra!

100% organiska oljor

MariaSPAradis bryr sig om din hud och din hälsa, därför erbjuder jag behandlingar med noggrant valda produkter som är effektiva och skonsamma mot din hud.

Rogivande stämning

Unna dig själv en behandling som hjälper dig att återfå din kroppsliga och  mentala balans, i en lugn och harmonisk miljö, medan terapeuten skämmer bort dig med omtanke och professionalism.

Boka tid Boka tid

Kompetenta terapeuter

Välj att bli behandlad av en välutbildad terapeut som är bland annat:

Certifierad Massör, Diplomerad Spa-terapeut, Legitimerad Sjuksköterska, Diplomerad Lymf-massör, Kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuterans Yrkesförbund.

Vi hjälper din kropp att koppla av och ditt sinne att finna ro. Kom och njut av stans bästa behandlingar!

 Några av MariaSPAradis behandlingar

MariaSPAradis har ett stort utbud av behandlingar, personal med hög kompetens och använder endast 100% ekologiska produkter för att du ska få det bästa för kropp och själ.

Svensk klassisk massage

Massagen är avslappnande, smärtdämpande, ökar blodcirkulationen, förbättrar lymfcirkulationen, har en positiv psykisk påverkan, ger bättre sömn, bättre syresättning, stärker immunförsvaret, du får en djupare, lugnare andning, massagen har både rehabiliterande och förebyggande effekt.

  60 min - 600 kr

Läs mer...

Aromaterapi

Massagen stimulerar blod- och lymfcirkulationen, påverkar nervsystemet positivt, den hjälper dig att sova bättre, lugnar migrän, har en energigivande effekt, bekämpar depression.

60 min - 600 kr

Läs mer...

Hot stone massage

Massagen har en djupgående effekt, lindrar muskelsmärtor, ökar blodcirkulationen, lindrar ledbesvär, motverkar ångest och depression, minskar stress och sömnlöshet.

Behandlingstid 60 min - 600

Läs mer...

 Läs mer om befintliga behandlingar och erbjudande här

Ansiktskur

Den vackra och vårdade huden är grunden till ett charmigt och positivt tillstånd. Ett individuellt behov skiljer sig från person till person, lika som med huden, därför erbjuder vi individuellt anpassad ansiktsbehandling. Om du letar efter en effektiv hudvård väljer du med stort förtroende MariaSPAradis.

En fräsch, lyxig ansiktskur som ger fukt, näring, lyster och nytt liv åt din hud.

60 min - 600 kr

Sockervaxning

 

Sockervaxning är en gammal samt ny hårborttagningsteknik som används av Hollywood kändisar och den är den sötaste metoden för hårborttagning. Sockervaxet som vi använder i vår salong är tillverkat i Sverige, av svenskt socker som huvudingrediens och ekologisk citronsaft och den är 100% naturlig. Med sockervaxning tar du hand om din hälsa och även om miljö.

Vill du uppleva en sött vaxning?

Boka nu!

Din upplevelse ska vara unik och avslappnande men det är värt att vara söt också. Läs mer...

Lymfmassage

För dig som har problem med: celluliter, sömnproblem, svullna ben/armar, känner dig ständigt trött, har värk i kroppen/leder, tunga ben, magproblem, klåda, problem med viktuppgång som inte kan tränas bort eller påverkas av dieter, upprepade/återkommande infektioner/inflammationer, andningsbesvär.

60 min - 600 kr

Läs mer...

"Lev inte snabbare än din skyddsängel kan flyga!"

Stanna upp på MariaSPAradis

Boka din behandling nu!