Boka din behandling!

Bra att veta!

Jag är ansluten till BokaDirekt.

*Avbokningar görs senast 24 timmar innan din bokade tid.

*Vid försenad eller utebliven tid debiteras 100 % av bokade behandling.

*Du kan betala dina behandlingar med kort, kontant eller swish i min salong, men även online med klarna om du vill, men det är inget måste. Om du betalar med klarna har du möjlighet att dela upp din faktura eller betala om 14 dagar.

*Avbokningar är kostnadsfria 24 timmar innan din bokade tid, senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt.

*Avbokning kan göras via BokaDirekt med den kod du fick när du bokade eller på telefon 0708 37 36 34.

*Vi uppskattar att du kommer i god tid till din bokning. Vi kan tyvärr inte förlänga er behandlingstid vilket innebär att behandlingen utförs på återstående tid vid sen ankomst. Utebliven tid debiteras fullt.

Om du är gravid, har en sjukdom eller tar någon medicin vänligen meddela detta redan vid bokningstillfället i meddelande fältet, så vi kan ge dig rätt hjälp och rekommendationer, redan innan din ankomst.

All betalning görs innan behandlingen för att inte uppta tid för nästa kund.

Vi rekommenderar att du kommer 10 minuter tidigare, för att eventuellt fylla i en hälsodeklaration och även för att hinna landa lite innan din beställning sker, så behandlingen ger bästa resultat.

Vi tillämpar Respektera Massage = nolltolerans mot sexuella anspelningar eller olämpligt beteende hos oss. Vi jobbar professionellt med kroppsvård, inget annat.

 *Hos mig kan du lösa in ditt friskvårdsbidrag, jag är leverantör till AKTIWAY, ePassi och WELLNET.

Du kan boka dina behandlingar här.

Varmt välkommen!

Mindfulness kurser kan inte bokas på bokaDirekt, kurser startar omgående, följ oss på Facebook för att se när kurser startar.

Jag tar emot friskvårdskuponger.

Swish nr: 123 018 91 75